IZUZETNOST
U SVEMU – DIZAJN
I FUNKCIONALNOST
U JEDNOM

Po svojoj jedinstvenoj arhitekturi koja nije viđena na našim prostorima, ovaj rezidencijalni objekat visokog nivoa stanovanja je izvanredan u svakom pogledu. Smelo dizajniran i vrhunski izveden, projekat je smešten na najlepšem delu Senjaka, na jugozapadno orijentisanoj, sunčanoj padini otvorenoj prema Košutnjaku i hipodromu. „Residence Puškinova“
predstavlja novi „Znak prepoznavanja“ ovog elitnog dela grada.

Arhitektura koja
nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Sloboda stanovanja kao krajnji cilj kome Arhitektateži, jasno se može prepoznati u dominantnim, panoramskim staklenim zidovima, koji vam daju osećaj jedinstva i povezanosti sa okolinom, a boravak unutar prostora čine prijatnim. Stalna igra svetlosti je prisutna u svakom detalju, prozračne ograde bez krutih nosača, bez granica i barijera u prostoru, bez stubova i prepreka koje zaklanjaju vidik... To je prostor kroz koji svetlost i energija slobodno protiču.

Po nekima najveći arhitekta u istoriji, Frenk Lojd Rajtje maestralno koristio estetiku betona u svojim remek delima, a gdin Fiala vraća taj zaboravljeni doživljaju najlepšem svetlu. Beton ima posebno mesto u njegovom međunarodno poznatom i priznatom opusu. Kroz isticanje njegovih estetskih, reljefnih osobina, on mu udahnjuje novi život i dekorativni karakter. Upotrebom inovativne tehnike oplate, umetnik prenosi vekove uspomena drveta koje gaje oblikovalo, i utiskuje ih u svoju kreaciju.

GLAVNI ORJENTIRI

1.   Puškinova Rezidencije
2.   Topčiderska Zvezda
3.   Restoran Sheher
4.   Internacionalna škola
5.   Nemačka škola
6.   Francuska škola
7.   Internacionalna dečija škola
8.   Restoran Careva Ćuprija

9.   Sportska akademija Senjak
10. Senjačka pijaca
11. Muzej Afričke umetnosti
12. Hotel Radisson Blu
13. Most na Adi
14. Mostarska petlja

15. Restoran Rustique

16. Restoran Bizu

Kontakti

SEBRE d.d.o.
Milorada Jovanovića 9
11000 Beograd

© 2017 by Studio Matka. Proudly created with Wix.com